Sonunda Demet Akalın’ın mağdur olmadığı bir haber… Demet Akalın’dan evi yanan Çılgın Sedat’a destek!

featured

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu’nun, Beylikdüzü’ndeki yangın çıkmıştı. 3 katlı Ünlü sanatçının villasında önceki gün öğlen saatlerinde çıkan yangın her şeyi kül etmişti. Yangın esnada dışarıda olan şarkıcı, evine ailesini göremeyince sinir krizi geçirdi. Yaşanan tüm bu olayların ardından ünlü sanatçının borçlu olduğu kişiler icra gönderdi. Demet Akalın ve Alişan, olaylara duyarsız kalmadı ve Çılgın Sedat’a destek oldu.

Demet Akalın ve Alişan ise sunuculuğunu yaptığı programda Çılgın Sedat’ın evinden canlı yayın yaptı. Şarkıcının yangında küle dönen evini gören Alişan ve Demet Akalın, yaşananlara sessiz kalamadı.

“Bunu ayıbı yok”

Çılgın Sedat’a bu zor günlerinde haciz gönderildiğini öğrenen Demet Akalın, “Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar… Bir kere o haciz borcu bende. Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok” dedi.

2018’de eski eşi Okan Kurt’un borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, “Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum. Alişan ilw senin evini görünce perişan olduk” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir