Müge Anlı: ‘Altın Kelebek’te aday gösterilmek istemiyorum’

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Yıllardır 'En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ödüllerine layık görülen Müge Anlı bu yıl yalnızca 'En İyi Kadın Sunucu' seçildi. Anlı, programında ödülle ilgili teşekkür konuşmasına ek olarak artık aday olmak istemediğini açıkladı.

featured

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Yıllardır ‘En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı’ ödüllerine layık görülen Müge Anlı bu yıl yalnızca ‘En İyi Kadın Sunucu’ seçildi. Anlı, programında ödülle ilgili teşekkür konuşmasına ek olarak artık aday olmak istemediğini açıkladı.

Altın Kelebek Ödül Töreni bu yıl 49. kez görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde başarılı sunucu Müge Anlı, yıllarca “En iyi kadın sunucu” ve “En iyi gündüz kuşağı programı” ödüllerini almaya hak kazanmıştı.

Bu yıl ise “En iyi gündüz kuşağı programı” ödülünün sahibi değişti ve Esra Erol’un sunduğu Esra Erol’da programı ödülü aldı.

Müge Anlı ise “En iyi kadın sunucu” ödülünün sahibi oldu. Anlı, yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılmadı.

Başarılı sunucu bu sabah programında ödülle ilgili, “Ödüle layık gören Hürriyet ailesine, Kelebek grubuna, sevgili arkadaşlarıma ve tabii oy veren sevgili izleyicilerime de çok teşekkür ediyorum. Bu yıl da 11. ödülümüzü aldık” diyen Anlı, “Ben buradan da duyurmuş olayım. Artık daha genç arkadaşlarımız, daha yeni işe başlayan arkadaşlarımız bence bu mutluluğu ve gururu yaşasınlar.” ifadelerini kullandı.

Anlı, bu sözlerine ek olarak “Ben artık Altın Kelebek’te aday gösterilmek istemiyorum. 11. ödülümü de alıp bundan sonra yeni arkadaşlarımızı izleme taraftarıyım” ifadelerini kullandı ve artık aday olmak istemediğini açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir