Moda Sahili’nde ağızlık takılmayan köpek yaşlı çifte ve yavru köpeğe saldırdı!

İstanbul'da köpek saldırılarının önü alınamıyor. Bu defa adres Moda Sahili oldu. Sahibinin ağızlık takmadığı büyük cins bir köpek, yaşlı çifte ve küçük köpeklerine saldırdı. Çevredekiler çiftin köpeğini saldırgan köpeğin elinden almak için uzun süre uğraş verdi.

featured

Türkiye’de köpek sorunu her geçen gün artıyor. Önlemler yeterli gelmiyor, belediyeler köpek lobileri tarafından engellenmeye çalışılıyor.

AĞIZLIK KURALINA UYMADIKLARINDAN TEHLİKE SAÇIYOR

Son dönemde birçok can kaybına neden olan soruna yönelik bazı illerde önlemler alınması için adımlar atılsa da saldırılar devam ediyor.

Sahipsiz, başıboş köpekler kadar; büyük cins saldırgan köpekler de sahiplerinin ağızlık kuralına uymadıkları için tehlike saçıyor.

MODA SAHİLİ’NDE KÖPEK YAŞLI ÇİFTE SALDIRDI

Son örnek İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yaşandı. Yaşlı bir çift, küçük cins köpekleriyle Moda Sahili’nde yürüyüşe çıktı. Çift ve küçük köpekleri, saldırgan büyük cins bir köpeğin saldırısına uğradı.

Kural gereği ağızlık takması gereken sahibinin elinden kurtulan saldırgan köpek, önce yaşlı çifte saldırdı.

ÇİFTİ YERDE SÜRÜKLEDİ

Daha sonra havlayan küçük köpeği ısıran saldırgan köpek, yaşlı çifti de yerde sürükledi.

O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansırken, görüntülerde çevredekilerin ellerine geçirdikleri nesnelerle köpeğe vurdukları ve küçük köpeği kurtarmaya çalıştıkları anlar dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir