Miss Bumbum nefes kesti! İşte en iyi Brezilya kalçası sahibi...

Brezilyalı güzellerin en iyi kalça sahibi unvanı için kıyasıya mücadele ettiği yıllık Miss BumBum yarışmasının kazananı belli oldu. '5 saatlik cinsellik diyeti' açıklamasıyla gündem olan Caroline Lekker, yarışmanın kazananı oldu. Bu yıl yarışmada trans Thaynna Dantas da derece alarak yarışmaya damga vurdu. İşte Miss BumBum’a damga vuran kareler...

featured

2011’de başlayan Miss BumBum yarışması, Brezilya’dan sonra tüm dünyada büyük bir olay haline geldi. Kazananların her biri ismini unutulmaz kılarken, yarışma sayesinde hatrı sayılır bir gelir elde ediyorlar.

MISS BUMBUM 2022 KAZANLARI BELLİ OLDU!

Miss BumBum 2022’nin kazananı Carolina Lekker, oldu. Kekker, yarışmadan önce yaptığı diyetle uzun süre gündem olmuştu.

Lekker, fazla kilolarından kurtulmak için , “Kalori yakmak için cinsellik diyetine başladım. Haftada en az 4 gün, günde 5 saat bu seks diyeti uygulayacağım” demişti. 22 yaşındaki Laysa Padovani, yarışmanın tartışmalı ikincilik ödülünü kazandı.

“Kızıl Peri” olarak tanınan Padovani, yetişkinlere yönelik içeriklerden 1 milyon dolardan fazla gelir elde etmişti.

Laysa Padovani, videolarını daha kaliteli çekmek için harekete geçtiğini de belirtti. Yarışmanın bir diğer ilgi çeken ismi ise trans birey Thaynna Dantas oldu.

Trans Thaynna Dantas, Rio Grande do Norte eyaletini temsil ettiği Miss Bumbum 2022 yarışmasında Miss Sympathy ve Miss Fitness seçildi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir