Midyeci Emre Demiroğlu’nu Yeşilırmak’a arkadaşı Tolga mı attı? Şoke eden telefon görüşmeleri…

featured

Samsun Çarşamba’da 2017 yılında Yeşilırmak nehri kıyısında cesedi bulunan Emre Demiroğlu’nun (22) cinayete kurban gittiğini öne süren ailesi, Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılarak, olayın aydınlatılmasını istedi.

Günlerdir programa çıkarak Emre’nin ölümüne dair bir iz arayan ve cinayet şüphesi bulunan aile, Emre’nin arkadaşı Tolgahan’ın programda ‘eksik bilgi verdiğini’ ifade ederek isyan etti.

ARKADAŞI TOLGA’DAN ŞÜPHELİ İFADELER

Samsun Yeşilırmak’ta cansız bedeni bulunan ‘Emre’yi kimler neden öldürdü’ sorusunu yönelten Didem Arslan Yılmaz, Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde köprü üzerinde midye satan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduktan 5 gün sonra Yeşilırmak kıyısında cesedine ulaşılan Emre Demiroğlu’nun ailesini günlerdir stüdyoda ağırlıyor. Aile olayın cinayet olduğunu öne sürerken sunucu Didem Arslan Yılmaz da bunun bir cinayet olduğu öngörüsünde…

Köprü üzerinde midye satan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduktan 5 gün sonra Yeşilırmak kıyısında cesedine ulaşılan Emre Demiroğlu’nun ailesi, olayın cinayet olduğunu öne sürdü.

Midyeci Emre Demiroğlu’nun şüpheli ölümünde şok detay! Arkadaşı Tolgahan’dan itiraf gibi açıklamalar…

EMRE’Yİ ARKADAŞI TOLGA VE KERİM Mİ ÖLDÜRDÜ?

Didem Arslan’la Vazgeçme canlı yayınında Emre Demiroğlu’nu öldüren kişinin Tolga ve Kerim olduğu iddiaları üzerine yayına bağlanan Tolga, kendisine iftira atıldığını söyledi.

Tolga ve sevgilisi Fatmanur’un telefon görüşmelerinin HTS kayıtlarını alan Didem Arslan Yılmaz, iddiaları doğrulaması için Fatmanur’u da yayına aldı.

Tolga ve Fatmanur, Emre’yi öldürdüklerini ısrarla inkar etti.

İşte yayında yaşananlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir