Midyeci Emre Demiroğlu’nun şüpheli ölümünde şok detay! Arkadaşı Tolgahan’dan itiraf gibi açıklamalar…

featured

Samsun Çarşamba’da 2017 yılında Yeşilırmak nehri kıyısında cesedi bulunan Emre Demiroğlu’nun (22) cinayete kurban gittiğini öne süren ailesi, Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına katılarak, olayın aydınlatılmasını istedi.

Günlerdir programa çıkarak Emre’nin ölümüne dair bir iz arayan ve cinayet şüphesi bulunan aile, Emre’nin arkadaşı Tolgahan’ın programda ‘eksik bilgi verdiğini’ ifade ederek isyan etti.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’de geçtiğimiz hafta 245. bölümden itibaren işlenen ‘Midyeci Emre cinayeti’ konusu bugün yeniden ekran önünde işlendi. Bugün yayınlanan 249’uncu bölümde, canlı yayında, midye satarken kendisinden haber alınamayan Emre’nin arkadaş kurbanı olup olmadığı yeniden masaya yatırıldı.

Emre Demiroğlu’nun acılı ailesi adalet aramaya devam ediyor

ARKADAŞI TOLGA’DAN ŞÜPHELİ İFADELER

Samsun Yeşilırmak’ta cansız bedeni bulunan ‘Emre’yi kimler neden öldürdü’ sorusunu yönelten Didem Arslan Yılmaz, Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde köprü üzerinde midye satan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduktan 5 gün sonra Yeşilırmak kıyısında cesedine ulaşılan Emre Demiroğlu’nun ailesini günlerdir stüdyoda ağırlıyor. Aile olayın cinayet olduğunu öne sürerken sunucu Didem Arslan Yılmaz da bunun bir cinayet olduğu öngörüsünde…

Köprü üzerinde midye satan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduktan 5 gün sonra Yeşilırmak kıyısında cesedine ulaşılan Emre Demiroğlu’nun ailesi, olayın cinayet olduğunu öne sürdü.

Bugünkü programda ise, Emre’nin öldürüldüğü gece mobese görüntülerinde görünen iki kişiden biri olan Tolgahan’ın açıklamaları stüdyoda infial yarattı. Çelişkili hal ve hareketleri ve anlatım tarzıyla ilk katıldığından bu yana şüpheleri üstüne çeken Tolgahan’ı özellikle Emre’nin ablaları üstüne giderek sorguladı.

Tolgahan’ın bir önceki programda ‘Emre öldükten sonra’ diyecekken duraksayan ve ‘öldükten’ kelimesini yarım söyleyerek, ‘ağzından kaçırıyormuş ve son anda fark etmişçesine’ tavrı hem ailenin hem de Didem Arslan Yılmaz’ın çok dikkatini çekti.

Emre’nin ablaları, Tolgahan’ın mobese görüntülerinde, Kerem isimli başka bir kişi ile, Tolgahan’ın ve kardeşleri Emre’nin bir yere gittiği görüntüsü olduğunu, “15-20 dakika sonra aynı yerden yanlarında Emre olmaksızın döndüklerini, Tolgahan’ın üzerinde kan olduğunu ve bu kanın Emre’ye ait olduğunu düşündüklerini, Tolgahan’ın Kerem’den korktuğu için sustuğunu ve yardımcı olmaya çalışır gibi gözüküp konudan sıyrılmaya çalıştığını’ ifade etti.

Tolgahan ise, sadece düşüncesini ifade ettiğini gözüyle görmediği bir olayı eminmişçesine söyleyemeyeceğini kimseden korktuğunu ifade etse de çelişkili ifadeleri ve hal hareketleri ile en sonunda Didem Arslan Yılmaz’ı da isyan ettirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir