MHP 55 belediye başkan adayını açıkladı

MHP, dün adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimlerini açıklamasının ardından bugün de 8 il olmak üzere 40 büyükşehir ilçe ile 7 ilçe belediye başkanını duyurdu.

devlet-bahceli-kac-yasında

MHP‘nin 31 Mart seçimlerde 8 il, 40 büyükşehir ilçe ve 7’si ilçe olmak üzere 55 adayı daha belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Yönelik” olarak yazılı açıklama yaptı. Böylece MHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 8 il, 40 büyükşehir ilçe, 7 ilçe belediye Başkan adayı daha kesinleşti.

mhp 55 belediye başkan adayı

mhp-2024-yerel-secim

 

EFSANE VALİ’NİN OĞLU TOKAT’TAN ADAY GÖSTERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi, Tokat Belediye Başkanlığı için sürpriz bir ismi aday gösterdi. MHP’nin Tokat için başkan adayı tercihi Türkiye’nin ‘Efsane Vali’ olarak tanıdığı, Tokat’ta da görev yapan merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu oldu. Yazıcıoğlu’nun adaylığını MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Benzer Haberler
süper-vali-kimdir
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Kemal Yazıcıoğlu MHP’den Tokat başkan adayı oldu
mersin-belediye-baskan-adayi-kimdir
MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Soydan kimdir?
IMG_6455
MHP, belediye başkan adaylarını açıkladı
IMG_5718
AK Parti Bartın’da MHP adayını destekleyecek

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, paylaşımında “Tokatımızın Unutulmaz Valisi Merhum Büyüğümüz Recep Yazıcıoğlu’nun kıymetli evladı ve değerli kardeşimiz Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Genel Başkanımız tarafından kabul edilerek Tokat Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu tamamlamıştır. İnşallah şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir