MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Soydan kimdir?

MHP'nin Mersin adayı belli oldu. Serdar Soydan MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandı. Bu gelişmenin ardından MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Soydan'ın kim olduğu merak konusu oldu.

featured

MHP Mersin İl Başkanı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve MHP Mersin Milletvekili Adayı olarak MHP içinde aktif siyasete devam eden Serdar Soydan son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden belediye başkanı adayı oldu. İşte, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Serdar Soydan hakkında bilgiler…

serdar soydan nereli

SERDAR SOYDAN KİMDİR?

İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamladıktan sonra 2003 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yaptı. Yönetim ve Organizasyon üzerine doktora eğitimini sürdürdü. Kariyerine uluslararası bir holdingde Dış Hesaplar Uzmanı olarak başladı. Çeşitli sektörlerde yönetici ve Gümrük Müşaviri olarak görev aldı.
Halen eğitim alanında faaliyet gösteren iki kurumun ortağı olarak çalışma hayatında bulunuyor.
Serdar Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP’den Mersin İli, Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir