Messi’den Inter Miami kariyerine muhteşem başlangıç! Frikik golü sonrası Serena Williams’ın sevinci gündem oldu

Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, takımıyla ilk maçında adeta fırtına gibi esti ve inanılmaz bir gole imza attı. Gol sonrası ünlü futbolcuyu izlemeye gelen Serena Williams, David Becham ve ailesi sevinç çığlıkları attı. Ünlülerin sevinçleri ise sosyal medyada gündem oldu.

featured

İki sezonluk PSG macerasını sonlandırdıktan sonra herkes Lionel Messi  tercihini Inter Miami’den yana kullanmıştı. MLS’e verilen arada, Meksika ve ABD takımlarının katıldığı CONCACAF Ligler Kupası’nda mücadele eden Inter Miami, ilk maçında Cruz Azul’u konuk etti.

ÜNLÜ İSİMLER MESSİ’Yİ İZLEMEYE GELDİ

Lionel Messi’nin ilk maçı olma özelliği taşıyan mücadeleye, spor dünyasından birçok isim katılım gösterdi. LeBron James, Serena Williams ve kulübün sahibi David Beckham sık sık ekranlara yansıdı. Karşılaşma öncesinde Messi ile yanyana da gelen LeBron James, Arjantinli oyuncuya sarılarak adeta hasret giderdi.

90+4’TE İNANILMAZ GOL

Mücadelenin 54. dakikasında oyuna giren Lionel Messi, 90+4’te sahneye çıktı ve inanılmaz bir gole imzasını attı. Inter Miami’nin kazandığı frikikte topun başına geçen süper yıldız, topu adeta 90’a gönderdi ve takımına galibiyeti getirdi.

Atılan golün ardından hakem santra yapılmasına izin vermeden maçı bitirirken, Inter Miami oyuncuları büyük sevinç yaşadı.

BECHAM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

MLS ekibinde ilk maçında golle tanışan Messi, saha kenarına gelerek çocuklarıyla sevincini paylaştı. Amerikan ekibinin sahibi David Beckham’ın Messi’nin golü sonrası duygulanması ve gözyaşlarına hakim olamaması dikkat çekti. Öte yandan Serena Williams’ın da sevinci sosyal medyada gündem oldu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir