Mauro Icardi için flaş karar: “6 aylığına kiralanabilir“

Galatasaray'a transferi kesinleşmek üzere olan Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın ciddi sağlık sorunları nedeniyle kararını yeniden değerlendirebilir. Yıldız futbolcu, bu zor durum karşısında kariyerini Arjantin'de devam ettirme olasılığını düşünüyor.

featured

Mauro Icardi’nin kaderi, geçen sezon Galatasaray ile iyi bir sezon geçirdiği Türkiye’de devam edecek gibi görünüyordu. Ancak sarı kırmızılılar ile anlaşma yakınken, eşi Wanda Nara’nın sağlık durumu transferi durdurdu.

Lösemi olduğu iddia edilen Icardi’nin eşi Wanda Nara, tıbbi testlere tabi tutulduğunu ve sonuçların olumlu olmadığını açığa çıkaran bir paylaşım yaptı. Model ve sunucu, uygulanabilecek olası bir tedavi için yeni tahlilleri bekleyecek.

Bu durum karşısında Arjantinli futbolcu, Galatasaray ile imzalamayı düşünüyor ancak eşi ve ailesiyle birlikte altı ay boyunca Arjantin’e kiralanması da gündeme geldi.

Arjantin medyasına göre, Newells Old Boys bir alternatif olabilir. Şimdilik hem Icardi hem de Wanda, gelecekle ilgili bir karar almak için yeni sonuçları bekliyor.

ERDEN TİMUR “GECİKME OLACAK” DEMİŞTİ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Mauro Icardi’nin transferine yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

“Planımızdaki tek değişiklik zorunluluktan dolayı Icardi’de oldu. Icardi’yi getirecek uçak bile oraya gitmişti. Sağlık meselesinin yaşanması 15 günlük bir gecikmeye neden oldu. O da Icardi açısından çok haklı bir gelişme. En önemli şey sağlık konusu.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir