Meryem Uzerli, TIME 100 Impact Awards töreninde depremzedeler için yardım topladı

Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremlerin ardından Dubai'deki TIME 100 Awards Töreni'nde depremzedeler için yardım toplayan Meryem Uzerli, bir takipçisinin mesajıyla çılgına döndü.

featured

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. 40 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından dünyadan da yardım yağmaya başladı.

Dubai’deki ‘TIME100 Impact Awards’ töreninde depremzedeler için bağış toplayan oyuncu Meryem Uzerli, Instagram‘da bir takipçisinin kendisi için yaptığı yoruma sinirlendi.

İNSANLARI SOSYAL MEDYA YÜZÜNDEN YARGILAMAYIN

Uzerli,  “İnanılmazsın, Hailey Bieber bile senden önce paylaşım yaptı” diyen takipçisine şu yanıtı verdi:

meryem uzerli instagram

“Sizin mesajınızı insani anlamda anlamıyorum. İlk gün story paylaştım. Burada hemen ilk saatlerde para toplayıp gönderdik. Lütfen böyle bir trajik durumda insanları sosyal medya yüzünden yargılamayın. O zaman sosyal medya sadece ve sadece hastalık.

Sanki gerçek hayat yok. Arka planda gerçek hayatta neler yapılıyor bilmediğiniz için. Üstelik böyle üzücü bir dönemde insan olarak birbirimize kızgın değil, destek, sevgi ve el ele olmalıyız. Saygılarımla, sizin Meryem…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir