Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Hatay’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün deprem bölgesine gitti. İki lider Hatay'da incelemelerde bulunuyor.

featured

Ülkemizde yaşanan iki büyük deprem Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ’ı etkiledi.

Hatay ve Kahramanmaraş’ın neredeyse haritadan silinmesine neden olan bu büyük felakette son verilere göre ölü sayısı 41 bini geçti.

Büyük felaketten hemen sonra yaraların sarılması için Türkiye seferber olurken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, felaketten etkilenen illeri tek tek ziyaret etti.

CUMHUR İTTİFAKI DEPREM BÖLGESİNDE

Cumhurbaşkanı bu kez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yola çıktı. Cumhur İttifakı’nın iki lideri Hatay‘a geldi.

Bahçeli ve Erdoğan, bölgedeki çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu, Asi Nehri kıyısından şehre hakim bir noktadan yetkililerden bilgi aldı.

İki Lider, burada kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerle bir süre sohbet etti.

İKİ LİDER KAHRAMANMARAŞ’A GEÇECEK

Erdoğan ve Bahçeli, Hatay’ı ziyaretinin ardından Kahramanmaraş’ta da incelemelerde bulunacak. Bahçeli, geçtiğimiz hafta grup toplantısında deprem bölgelerine ziyaretinin sinyalini vermişti.

Bahçeli, “Zaman gelmiştir, şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya’da milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım, mahzun illerimizin ve mağdur vatandaşlarımızın hepsini birden, çalışmaların aksamasına fırsat vermeden sırayla ziyaret edeceğim.” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir