Merve Boluğur evleniyor mu? Sevgilisi Mert Aydın sosyal medyadan ilan etti: ‘Seni seviyorum karıcığım’

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde şarkıcılığa atılmasıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur şimdi de yeni sevgilisi Mert Aydın ile herkesin dilinde. Boluğur'un erkek arkadaşı sosyal medyadan ilan-ı aşk ederek 'Seni seviyorum karıcığım' dedi. Bu hitap akıllara 'evleniyorlar mı' sorusunu akla getirdi.

featured

Merve Boluğur ile yeni sevgilisi Mert Aydın objektif karşısına geçti. DJ sevgilisi Mert Aydın, Boluğur’a “İlk ve son aşkımsın! Seni seviyorum karıcığım…” sözleriyle seslendi.

“SENİ SEVİYORUM KARICIĞIM”

Boluğur, yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi ile bu pozunu sosyal medya hesabından yayınlayarak, mutluluklarını sergiledi.

Aydın da aynı kareyi, “Seni seviyorum karıcığım.” notuyla paylaştı.

Merve Boluğur siyah bikinisiyle göğüs silikonlarını sergiledi!

“İLK VE SON AŞKIMSIN”

Ardından Mert Aydın, Merve Boluğur ile bu siyah-beyaz efektli fotoğrafını da Instagram’dan yayınladı. Aydın’ın “İlk ve son aşkımsın…” notunu düştüğü gönderi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

EVLENİYORLAR MI?

Boluğur, daha önce yayınladığı bu kare ile kafaları karıştırmıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yer aldığı bu fotoğrafına, “Evet” notunu düşmüştü. Bazı takipçileri Merve Boluğur’a “Evleniyor musun?” sorusunu sormuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir