Merve Boluğur, Ekranlara Dönmeye Karar Verdi: "Yine Güzel Projelerle İnşallah"

Merve Boluğur, uzun bir aranın ardından oyunculuk kariyerine geri döneceğini Instagram sayfasından takipçilerine duyurdu. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, verdiği cevapla hayranlarını heyecanlandırdı.

featured

2017 yılında yer aldığı ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinden sonra ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının, “Film, dizi…” mesajına yanıt veren Boluğur, “Dizi de yapmaya karar verdim. Artık işime dönüyorum… Yine güzel projelerle inşallah.” dedi.

Önceki gün Etiler’de görüntülenen ve tek başına yemek yiyen oyuncu, AVM’den ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Boluğur, yeniden ekranlara döneceğini açıkladı.

Proje görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Sektör biraz beni tatmin etmedi. Çok erken yaşta sektöre başladım. Biraz yorucu bir tempo oldu. Tekrar dönünce özlem duygusu çok ağır bastı. O yüzden döndüğüm için kendimi iyi hissediyorum” diye konuştu.

“DOYUMA ULAŞTIM”

Merve Boluğur, “Ekranlardan uzak kaldığınız dönemde tükenmişlik sendromu yaşadığınızı söyleyebilir miyiz?” sorusuna, “Tükenmişlik değil. 17 yaşında oyunculuğa başladım, benim gibi erken yaşta başlayan çok az oyuncu var. Çok erken yaşta birçok şeyi yaşadığım için tükenmişlik demeyelim de ‘Doyuma ulaştım’ diyebilirim. O yüzden biraz uzak kalmak istedim. Çok güzel rollerde oynadım, çok güzel projelerde yer aldım. Biraz ara vermek, kendi hayatımı yaşamak istedim. Evde kitap okuyacak vakit bulamıyordum. Setler inanılmaz saatler alıyordu” diyerek yanıt verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir