Yalı Çapkını’nın yakışıklı Ferit’i Mert Ramazan Demir’in eski halini görenler şoke oluyor

Reyting rekorlarını altüst eden Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski halini görenler şok oluyor. Yakışıklılığıyla herkesin ilgi duyduğu Mert Ramazan Demir'i hiç böyle görmedeniz. Evrime kafa atmış! Bu nasıl bir değişim? İşte Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski hali...

featured

Yayına girdiği günden beri izleyiciler tarafından soluksuz izlenen Yalı Çapkını dizisinin oyuncularının eski hallerini görenler şok oluyor. Dizide yakışıklığı ile öne çıkan ve Ferit karakteriyle hafızalara kazınan Mert Ramazan Demir‘in eski halini görenler ağzı açık kalıyor. O sen olmamazsın! Evrime kafa atmış resmen. Bakın Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’in eski hali nasılmış?

OYUNCULUK EĞİTİMİ İÇİN YURT DIŞINA GİTTİ

1998 doğumlu olan Mert Ramazan Demir, oyunculuk kariyeri için Kalifornia gitmiş ve daha sonrasında Türkiye’ye geri dönmüştü. Türkiye’ye döndükten sonra kariyerine devam eden Mert Ramazan Demir, Damla Sönmez, Ushan Çakır ve Cansu Tosun’un başrollerinde yer aldığı I am You filmiyle sinemaya adım attı. Daha sonrasında başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Şerif Sezer gibi başarılı oyuncu kadrosuyla öne çıkan Yalı Çapkını dizine dahil oldu.

YAKIŞIKLILIĞIYLA EN ÇOK ARANAN İSİM OLDU

Dizide Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, yakışıklılığı ile herkes tarafından beğenilmeye ve takip edilmeye başlandı. Peki yakışıklı oyuncunun eski halini hiç gördünüz mü?

ESKİ HALİNİ GÖRENLER ŞOK OLDU

Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Mert Ramazan Demir’in eski halini görenler şok oldu. Resmen evrime kafa atmış. Hayranları gördükleriyle hayal kırıklığına uğradı. O sen olamazsın!

İşte Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’in eski hali…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir