Mert Ramazan Demir’in acı günü! Yeğeni hayatını kaybetti

Geçtiğimiz haftalarda amca olacağı öğrenilen oyuncu Mert Ramazan Demir ve ailesinin bebek heyecanı yarım kaldı. Mert Ramazan Demir'in yengesi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bebeğini kaybettiğini açıkladı. Demir'den konuya ilişkin açıklama gelmedi.

featured

Geçtiğimiz haftalarda amca olacağı öğrenilen oyuncu Mert Ramazan Demir acı haberi aldı. Demir’in yengesi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bebeğini kaybettiğini söyledi.

MUTLULUKLARI KISA SÜRDÜ

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir’in amca olacağı haberi sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Ailenin mutluluğu kısa sürdü. Demir’in abisi ve yengesi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bebeği kaybettiklerini açıkladı.

“BEBEĞİMİZİN KALBİ DURDU”

Demir’in yengesi Şebnem Demir, Instagram hesabından, “Buraya her zaman iyi haberle gelmeyi çok isterdim ama maalesef her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz. Cumartesi günü bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bizim için bu çok hassas dönemi anlayışla karşılayacağınızı hiç şüphemiz yok. Yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi Allah’ın bizim için farklı planları varmış. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağız” diyerek acısını paylaştı. Mert Ramazan Demir’den konuya ilişkin bir paylaşım gelmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir