Mert Ramazan Demir’den Afra Saraçoğlu sorusuna çok konuşulacak yanıt!

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile bir süre önce aşk yaşamaya başlayıp dudak dudağa görüntülenmişti. Ayrılık haberleri gündeme gelen çiftten Mert Ramazan Demir, ihanet sorusu üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

featured

Yalı Çapkını dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir bir süre öce çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülenmişti. Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri gündeme gelen çiftten Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu’na ihanet ettiği soruları üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

AYRILIK VE İHANET İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yakın arkadaş olduklarını iddia ederek aşk haberlerini yalanlıyordu. Saraçoğlu ile Demir, yaz tatilinde dudak dudağa yakalandı.

Çiftin dudak dudağa görüntüleri sosyal medyayı sallarken, geçtiğimiz günlerde ayrılık ve ihanet iddiaları gündeme geldi.

Mert Ramazan Demir, önceki gece sabaha karşı Cihangir 21 adlı mekan çıkışı kendisini görüntülemek isteyen muhabirlerden kaçarken objektiflere yansıdı.

Muhabirlerin “Mert bey partneriniz Afra Hanım ile Bodrum’da görüntülenip denizde verdiğiniz pozlar çok konuşuldu. Sonra da aradan çok geçmeden ayrılık haberi çıktı. Bunun gerçeği nedir?” sorularına, “Lütfen bu gece böyle olsun, yazma sen de” cevabını verdi.

“SORMA ABİ…”

Muhabirler ısrarlı bir şekilde “Mert bey Afra Hanım’la neden ayrıldınız? diye yineleyince Demir, “Sorma, başka zaman konuşalım. İyi geceler abi başka zaman. Haydi iyi geceler zaman bu zaman değil sorma abi” diyerek uzaklaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir