Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını’ndan ayrılıyor mu? Şok iddia…

Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Ferit Korhan rolü ile şöhreti elde eden genç oyuncu Mert Ramzan Demir, yaptığı beğeni ile Yalı Çapkını'ndaki kaderini olumsuz yönde etkilemiş oldu. İddiaya göre; sosyal medyada Yalı Çapkını'na yönelik eleştirel bir tweeti beğenen Mert Ramazan Demir için, sözleşmenin feshedilebileceği öne sürülmeye başlandı.

featured

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun başrolü oldukları Yalı Çapkını dizisi ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Reyting rekortmeni dizide Ferit Korhan’ı oynayan Mert Ramazan Demir ile ilgili oldukça üzen bir iddia ortaya atıldı. Magazinane ve Magazinotu adlı sayfalarda yer alan habere göre; Yalı Çapkını’nda Ferit karakterini oynayan Mert Ramazan Demir, dizinin hikayesi ve senaryosundan rahatsızlık duymaya başladı.

TEPKİ ÇEKMEYE BAŞLADI 

Oynadığı karaktere birden fazla kadınla yakınlık sahnesi yazılması, hem oyuncunun kendisinin hem de dizinin izleyicilerinin tepkisini çekmeye başladı.

Benzer Haberler
mert ramazan demir
Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir’den ‘Kısmetse Olur’ videosu
afra-saracoglu-ayrilik
Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı! Sebep, Mert Ramazan Demir değil Hafsanur Sancaktutan çıktı
afra saracoglu-mert ramazan demir
Yalı Çapkını’nın Seyran’ı iç çamaşırsız pozuyla büyüledi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in samimi pozlarına yorum yağdı
yali-capkini-bitiyor-mu
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’e şok! Yalı Çapkını yayından kaldırılıyor

YALI ÇAPKINI’NDA MERT RAMAZAN DEMİR İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Genç oyuncunun Twitter üzerinden senaryoyu eleştiren bir paylaşımı beğenmesi de bu iddiaları doğrulamış oldu. Dizinin senaristini ve yapımı eleştiren bu beğeni sonrasında, Mert Ramazan Demir’in sözleşmesinin feshedilebileceği öne sürüldü.

Mert Ramazan Demir kovuldu mu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir