Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’e şok! Yalı Çapkını yayından kaldırılıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını adlı TV dizisi için flaş bir karar alındı. Dizinin yayın akışından kısa bir süreliğine çıkarılacağı öğrenildi.

featured

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden. Dizi reyting rekorları kırmasına rağmen çok sayıda da şikayet alıyor.

RTÜK’e en fazla şikayet edilen diziler arasında yer alan Yalı Çapkını dizisindeki çarpık ilişkiler zaman zaman sosyal medyada tepkiye yol açıyor.

REYTİNGLERDE EN TEPEDE

Tüm şikayetlere rağmen dizi zirveden inmiyor. Dizinin fragmanları bile milyonlarca kez izleniyor. Yalı Çapkını dizisinden hayranları kahredecek bir haber geldi.

Benzer Haberler
afra-mert-ramazan-opusme-sahnesi
Yalı Çapkını’nda öpüşme sahnesini Afra Saraçoğlu istemiş! Mert Ramazan Demir’i şaşırtan istek…
yali-capkini-final
Yalı Çapkını’nın final sahnesi ifşa oldu: Ferit’i bekleyen acı son
yali-capkini-dayak
Yalı Çapkını’nda şiddetin dozu kaçtı!

OYUNCULAR TATİLE ÇIKIYOR

Ulusalpost.com’un aktardığı habere göre; Yalı Çapkını dizisi yılbaşından itibaren 2 hafta tatile giriyor. Televizyonda 2 hafta olmayacak. Sömestr tatilinde her yıl bir çok dizi tatile giriyor. Buna göre ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın 16. bölümü 20 Ocak’ta yayınlanacak.

SEZON FİNALİ HAZİRAN’DA

Öte yandan Yalı Çapkının sezon finali de Haziran ayında gerçekleşecek. Gelecek sezonda da Yalı Çapkını dizisinin devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir