Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını son bölümde adeta devleşti!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, dün akşam yayınlanan 33’üncü bölümü ile izleyiciyi yıktı geçti. Ölüm haberinin ardından yıkılan Ferit seyircinin yüreğini dağlarken karaktere hayat veren genç oyuncu Mert Ramazan Demir’in performansı ise çok beğenildi.

featured

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesini konu edinen ve son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başaran Yalı Çapkını dizisi, dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Özel Programı’nın olması sebebi ile 32’nci bölümü bu haftaya ertelenen dizi, yeni haftada ikinci kez izleyicileri ile buluştu. Uzun süredir Ferit ile Seyran’ın kavuşmasını bekleyen izleyiciler, dün akşam yayınlanan bölümde şok üstüne şok yaşadı.

MERT RAMAZAN DEMİR SON SAHNEDE ADETA DEVLEŞTİ

32’nci bölümde Suna ile Seyran’ı düğünden kaçıran Ferit ile Abidin izleyicileri umutlandırmışlardı. Kız kardeşlerin sonunda mutlu olabileceklerini düşünen izleyiciler, dün akşam yayınlanan 33’üncü bölümde neye uğradıklarını şaşırdı. Diziye veda eden isim final sahnesinde belli olurken Mert Ramazan Demir başta olmak üzere tüm oyuncuların performansları resmen ayakta alkışlandı.

 

ÖLÜM SAHNESİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Dün akşam 33’üncü bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen dizi Yalı Çapkını, final sahnesi ile herkesi şaşkına çevirdi. Ferit, Suna, Seyran ve Abidin’e yardım etmek üzere saklandıkları ormana giden Asuman ile Fuat’ın büyük bir kaza yapması, Korhan ailesini resmen yıktı. Final sahnesinde Asuman’ın iyi olduğu öğrenilirken Fuat’ın ise hayatını kaybettiği açıklandı. Oğlunu kaybeden Gülgün ile abisini kaybeden Ferit’in yaşadıkları, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Karakterlere hayat veren Mert Ramazan Demir ile Gözde Kansu’nun performansları, sosyal medyaya damga vurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir