Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka birbirine girdi

Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'in, meslektaşı Kubilay Aka ile kavga ettiği öne sürüldü. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun samimi hallerinden rahatsız olan Kubilay Aka, mekanda olay çıkardı.

featured

Birsen Altuntaş’in sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun eğlencesi olaylı bitti. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yakınlığına bozulan Kubilay Aka, ortalığı birbirine kattı.

HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK

OGM Pictures’in düzenlediği parti, gergin anlara sahne oldu. Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu ile olan samimiyetinden rahatsız olunca ‘Herkes hareketlerine dikkat edecek’ dedi.

ERSİN ARICI DA DAHİL OLDU

Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir arasında yaşanan gerilim sonrası, Yalı Çapkını dizisinin Abidin’i Ersin Arıcı, Aka’ya tepki gösterdi. Mekanda bulunanlar, Kubilay Aka’yı arabasına bindirip oradan uzaklaştırdı. Konu hakkında taraflardan henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisinde birlikte rol almışlardı.

Benzer Haberler
danla-bilic-kimdir-danla-bilicin-gercek-adi-ne-1593613015
Danla Biliç ile Kubilay Aka el ele! Ünlü oyuncu eşcinsel iddialarından kurtuldu
kubilay aka
Kubilay Aka’ya çıplak fotoğraf ve videolarla şantaj! 40 bin dolarını kaptırdı
kubilay aka ifşa
Cinsel içerikli mesajları ve uygunsuz görüntüleri ifşa olan oyuncu Kubilay Aka’ya hapis şoku!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir