Mert Ramazan Demir eski arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’yla fotoğraflarını sildi

Rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile çıktığı tatilde dudak dudağa görüntülenen Mert Ramazan Demir, Saraçoğlu'nun eski sevgilisi olan yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından sildi. Demir ve Saraçoğlu aşk iddialarını yalanlamışlardı.

featured

Bir dönem çok yakın arkadaş olan Mert Ramazan Demir, Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun arkadaşlıkları yaşanan aşk üçgeninden dolayı bitti. Yazıcıoğlu ile ilişkisini noktalayan Saraçoğlu, rol arkadaşı Demir ile aşk yaşamaya başladı. Bir süredir aşk yaşayan çiftten Demir, Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu ile birlikte çektirdikleri fotoğrafı sildi.

DEMİR O POZU KALDIRDI

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yıllardır devam eden arkadaşlığı aşka dönüştü. Her fırsatta haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ikili, geçtiğimiz haftalarda çıktıkları tatilde dudak dudağa görüntülendi. İlişkileriyle ilgili sessizliğini koruyan ikiliden Demir’den beklenen hamle geldi. Genç oyuncu, Instagram hesabından Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ile birlikte verdiği pozu kaldırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir