Yalı Çapkını’nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in son paylaşımı beğeni rekoru kırdı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını izleyiciden tam not aldı. Mert Ramazan Demir'in son sosyal medya paylaşımı hayranları tarafından beğeni rekoru kırdı.

featured

Yalı Çapkını dizisinin başarılı oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, sergiledikleri performansla izleyiciden tam puan aldı. İkilinin uyumu sosyal medyada da gündem oldu.

Yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa beğeniler sel oldu aktı. İşte o fotoğraf;

Star’ın merakla beklenen Yalı Çapkını dizisi üçüncü bölümüyle hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak 7 Ekim Cuma akşamları en çok izlenen yapımı oldu.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Düğün gecesi Ferit’in sevgilisi Pelin ile karşılaşan Seyran; yaşadığı şokun ve Ferit’in geçirdiği rahatsızlığın ardından evliliklerinin göstermelik olacağı konusunda Ferit’le anlaştı. Halis Ağa ise Ferit’i çok güvendiği Necip Usta’nın yanında çalıştırmaya başladı.

Öte yandan Kazım, İstanbul’a yerleşme planları için harekete geçti. Ferit Seyran’la tartışırken aralarındaki gerginliği ve kavgayı bastırmak için Seyran’ı öptü.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Yalı Çapkını dizisiyle dikkat çeken Beril Pozam’dan sırt dekolteli muhteşem poz!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir