Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün yeni dizisi Tuzak yeni afişiyle sosyal medyayı salladı

TV8'in merakla beklenen dizisi Tuzak'ın yeni afişi yayınlandı. Başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın oynadığı yeni dizi 19 Ekim'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

featured

Uzun süredir hazırlıkları devam eden Tv8’in Tuzak dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrolünde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut’un yer aldıkları dizi, Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Aynı akşam yayınlanan güçlü diziler karşısındaki konumu ise şimdiden merak konusu.

İzleyici tarafından merakla beklenen dizinin yeni afişi yayınlandı.

Gelecek hafta 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak Tuzak dizisinin. Kadrosu ile birlikte intikam üzerine kurulu hikayesiyle de dikkatleri çeken Tuzak’ın karşısında Kuruluş Osman gibi yayınlandığı akşamlar gün birincisi olan dişli bir rakip duruyor.

Aynı zamanda yeni sezonda başlayan üç yeni dizi ile de karşı karşıya gelecek Tuzak dizisi. Star TV’de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldıkları Gecenin Ucunda, Tuzak için en yakın rakip olarak duruyor.

Fox TV’nin Peri Masalı da ilk 10 tablosunda yer almayı başaran yeni diziler arasında. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldıkları dizi de kemik bir izleyici grubunu oluşturmuş durumda.

Tuzak dizisi ne zaman başlayacak? Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir