Meriç Aral ve Serkan Keskin evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Leyla ile Mecnun'da 'İsmail abi' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Serkan Keskin 5 yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile evlenmeye karar verdiğini duyurdu.

featured

Söz dizisi ile ünü yayılan güzel oyuncu Meriç Aral ile Leyla ile Mecnun’un unutulmaz ismi Serkan Keskin uzun süredir aşk yaşıyordu. 5 yıldır birliktelik yaşayan ünlü çiftten güzel haber geldi. Oyuncu çift, evlenmeye karar verdiklerini duyurdu.

EVLİLİK KARARI ALDILAR

5 yılı geçen mutlu ilişkileriyle dikkat çeken ve şimdiye kadar birçok meslektaşının düğününe beraber katılan ünlü çift, evlilik kararı aldı.

Aralarındaki yaş farkıyla şaşırtan ünlü çiftin bu yaz nikah masasına oturmayı planladığı ortaya çıktı. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; ikili hatta evlilik konusunda ilk adımı attı ve ailelerini tanıştırdı.

“YAZ SONUNA DOĞRU DÜĞÜN PLANLIYORUZ”

Arnavutköy’de görüntülenen Keskin ise evlilik soruları üzerine, “Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul’da olur herhalde” dedi. Keskin ve Aral şu günlerde İstanbul’da yapmak istedikleri düğün için mekan bakıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir