İşte yalancı Meral Akşener’in, ‘Yok’ dediği uçak ve helikopterler! Stajyer İçişleri Bakanının gözleri de görmüyor

Marmaris’te çıkan orman yangınlarına müdahale tüm hızıyla sürüyor. Uçaklar, arazözler, itfaiye ekipleri, TOMA’ların yanı sıra yangın söndürme uçak ve helikopterleri rüzgârın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale ediyor. Stajyer İçişleri Bakanı Meral Akşener ise TBMM’deki bugünkü konuşmasında, uçak ve helikopterlerin olmadığı yalanını ortaya atarak, yeni bir provokasyona daha kalkıştı.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarı hedef almak için yeni bir yalana sarıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) grup toplantısında konuşan Akşener, ‘’Dün akşam Marmaris’ten felaket haberi geldi. Gelen bilgilere göre yine uçak, hazırlık yok.’’ ifadelerini kullandı.

AKŞENER’İN ‘’YOK’’ DEDİĞİ UÇAK VE HELİKOPTERLER

Marmaris’teki yangının İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından tespit edilmesinden 8 dakika sonra kalkan uçak ve helikopterler, yangına müdahaleye başladı. Emniyet, Jandarma, itfaiye, AFAD ve diğer tüm ekiplerin müdahale ettiği yangın çalışmalarını görmezden gelen Akşener, son söylediği bu yalan ile bölgede çalışan ekiplerin moral ve motivasyonunu da bozmaya çalıştı.

Marmaris’teki yangına müdahale eden uçaktan çekilen görüntüleri paylaşan zekâ küpü Şahan Gökbakar’dan cehalet ürünü paylaşım

Akşener’in, ”Yok” dediği uçakların yangın söndürme çalışmaları sosyal medyada da sıkça paylaşıldı.

İşte o görüntülerden bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir