Meral Akşener ‘baba’ları karıştırdı! Orhan Baba’yı Müslüm Baba sandı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin 'babaları' olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses'i birbirine karıştırdı. Akşener sosyal medyanın diline düştü.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda konuştu. Yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden bahseden Meral Akşener, ev kadınlarının tamamen unutulduğu ve seslerinin duyulmadığını söyledi.

Ev kadınlarının iktidar tarafından ‘çantada keklik’ olarak görüldüğünü belirten Akşener, “AK Parti’nin umursamazlığından en fazla muzdarip olan ev kadınları. İşte o nedenle ben de ilçe ziyaretlerine devam ederken bir yandan da o evleri ziyaret ediyorum” diye konuştu.

Yaptığı ev ziyaretlerinde dinlediklerinden bahseden İYİ Parti lideri, “Öyle şeyler dinliyor, öyle şeyler öğreniyor ve öyle şeylere şahit oluyorum ki bir süre sonra artık kalbim ağrıyor. Rahmetli Müslüm baba gibi diyorum ki ‘Batsın bu dünya” ifadelerini kullandı.

 

 

AKŞENER’İN AÇIKLAMALARI:

Akşener “Kendisine göre ülkemizde evine ekmek götüremeyen de, akaryakıt kuyruğu da yok, işsizlik de yok, yoksulluk da yok. Milletçe Şirinler köyünde yaşıyoruz. Bu arkadaşa göre bizler nankörlük ediyoruz. Hiç sorunumuz olmamasına rağmen evimize ekmek götürmek istemiyoruz. Tembeliz ya iş beğenmiyoruz, onu gıcık etmek için milletçe mutsuzmuş gibi yapıyoruz. İşte Sayın Erdoğan’ın fantastik dünyasında her şey bu sistemle işliyor. Bu kafayla attıkları her adım zararla sonuçlanıyor. Ekonomimiz can çekiyor. Yeni ekonomi modeli neydi, faizi düşür, ihracatı artır, cari fazla oluştur. Milletimize kurtuluş reçetesi olarak pazarlanan bu reçetenin üzerinden 6 ay geçti. Bir tek Merkez Bankası faizleri düştü, diğer faizler göklere çıktı. İhracatımız arttı ama ithalatımız daha fazla arttığı için bu hiçbir işe yaramadı. Cari fazla verip enflasyonu düşürdük mü, son 4 yılın en yüksek cari açığını verdik, enflasyon da düşmedi. ÜFE yüzde 100’ün üzerinde, TÜFE yüzde 50’nin üzerinde. Ekonomik büyümeye ne oldu, yavaşlama sinyalleri veriyor. Ezcümle, bay kriz ve arkadaşlarının bu formülü sonrası iyiye giden tek gösterge yok. Ekonomik modeller geliyor geçiyor ama ikna siyaseti tam gaz sürüyor.” şeklinde sözlerine devam etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir