Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’lı EGO setinde büyük gerginlik! İlk açıklama geldi

Fox TV'nin sevilen dizisi Ego'nun setinde yeni bir kriz yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz'ın çekime gitmemesi sette gergin dakikalara neden oldu. Bütün ekip saatlerce oyuncunun sete gelmesini bekledikten sonra çekim iptal edildi. Duymaz’ın tavrı iş arkadaşlarının tepkisine neden oldu.

featured

FOX TV’nin sevilen dizisi EGO‘da bir kriz daha meydana geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz dün çekime gitmedi.

DUYMAZ’IN SETE GİTMEMESİ TEPKİYE NEDEN OLDU

Ego setinden sızan bilgilere göre dizinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz’ın dün çekime gitmemesiyle gerginlik yaşandı. Saatlerce oyuncunun sete gelmesi beklendi. Alperen Duymaz, daha önce de birkaç kez çekim saatinde sete gitmemişti. Bu gelişme üzerine çekim iptal edildi. Duymaz’ın tavrı iş arkadaşlarının tepkisine neden oldu.

ALPEREN DUYMAZ’DAN AÇIKLAMA

Alperen Duymaz ise sete gitmediği iddiasıyla ilgili “Kendimi ifade etmem gerektiğini hissettim. Yine…. Zaten setteydim, ilk sahnemi çektikten sonra 2.sahnemi çekmek üzere sete gittim ama karakterin sürekli değişen motivasyonunun yarattığı stresi hissettiğim için provaya devam edemeyeceğimi fark ettim, herkesten özür dileyerek karavana gidiyor olduğumu söyledim. Sonra setin paydos verdiğini öğrendim. Bu yanlış haberin doğrusunu bildirerek gündemi meşgul ettiğim için mahçup ve üzgünüm” açıklamasını yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir