Melis İşiten’den güzel haber: Sergen Deveci’nin bilinci açık

Amasya Merzifon'da dün gece korkunç bir kaza yaşandı. 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs, TIR'a çarptı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kurtarılamadı. Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy ile 4 kişi ise yaralandı. İşiten, yoğun bakımda yatan Sergen Deveci'nin elini tuttuğu kareyi sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü oyuncu, "Beraberiz. Sergen'in bilinci açık" ifadelerini kullandı.

featured

Kahreden kaza, dün gece saatlerinde Amasya Merzifon’da yaşandı. Çorum’da ‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, öndeki TIR’a çarptı. Korkunç kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayata gözlerini kapadı. Sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ise yaralandı.

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın öldüğü kazayla ilgili Amasya Valisi’nden açıklama: ‘Minibüsün süratli olduğu tespit edildi’

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri de minibüsten çıkarılıp, morga kaldırıldı.

SERGEN DEVECİ YOĞUN BAKIMDA

Amasya’nın Merzifon ilçesindeki kazada yaralanan Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz ise Samsun’daki hastaneye sevk edildi. Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi’nin hastane servisinde, Sergen Deveci’nin ise yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Sergen Deveci’nin kontrol amacıyla yoğunbakımda tutulduğu öğrenildi.

Kazada ölen tiyatrocu Tolga Güleryüz’ün son görüntüsü ortaya çıktı

MELİS İŞİTEN: SERGEN’İN BİLİNCİ AÇIK!

Kazada yaralanan oyuncu Melis İşiten hastaneden paylaşım yaptı. Yoğun bakımda yatan Sergen Deveci’nin elini tuttuğu kareyi Instagram hesabında paylaşan oyuncu, “Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükredip hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen’in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir