Melis Buse Betkayan TikTok canlı yayını esnasında darp edildi! İşte o dehşet anları

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen Melis Buse Betkayan, TikTok canlı yayını sırasında 3 kadın tarafından darp edildi. Olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Betkayan, yasal yollara başvurduğunu açıkladı.

featured

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen ve sonrasında paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam eden Melis Buse Betkayan, gittiği mekanda TikTok canlı yayını yaparken 3 kadın tarafından darp edildi. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından yayınlayan Betkayan, yasal yollara başvurduğunu söyledi.

“PRİMCİLER”

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda darp edildiği söyleyen Betkayan, “Canlı yayın yaparken 3 kadın gelip beni darbedip videoya çektiler. Sizi ve sizi azmettiren kişi ile mahkemede hesaplaşacağız. Sırf tanınmak prim uğruna sen kimsin beni döveceksin? Primciler” dedi.

“GÖZDAĞI VERDİLER”

Darp olayının ardından rapor alarak şikayetçi olduğunu söyleyen Melis Buse Betkayan, yeni açıklamasında da şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba sanal ailem dün 19:59’da oturduğum sitede bulunan ocak başında kız arkadaşımla oturuyordum bir yandan da TikTok’ta canlı yayındaydım. Y.Y. arkamdan gelip saldırıp beni ağır bir şekilde darbetti. Gördüğümüz 3 kadındı sarışın bir kadın da dayak anlarımı kayıt aldı. C.A. adındaki diğer kadında onları bekliyordu ve beraber siteden kaçtılar. Azmettiren de R.B. bütün kamera kayıtları dün gece siteden almış. Ben dün darp raporum ile beraber suç duyurusunda bulundum hukuki süreç başladı. Y.Y. ve R.B. beraber yayın açıp bunun tekrarının olacağım söyleyerek gözdağı verdiler hala hazırda benimle uğraşmaya devam ediyorlar. Ben önce yüce Rabbime sonra da devletime sığındım hala ağrılarım var ama ben güçlü bir kadınım bunlarda atlatacağım.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir