Melihat Tunçel’in katili Orhan Çınar tutuklandı! Niyazi Tunçel’den Müge Anlı canlı yayınında yürek yakan sözler…

featured

2 çocuk annesi Melihat Tuncel Afyonkarahisar Evciler ilçesi Fatih Mahallesi’nde kızı ile birlikte yaşıyordu. İddiaya göre, Meliha Tunçel’in Kızı Münire Tunçel, 10 Kasım günü sabah annesine kahvaltı hazırlamak için uyandığında demir kapının sürgüsünün açık olduğunu görünce bahçeye çıktı ve annesini öldürülmüş olarak buldu.

Hayatını şokunu yaşayan Münire Tunçel’in çığlıklarının ardından polis ekipleri ve akrabaları olay yerine intikal etti. Tunçel’in bahçede başka bir alanda öldürülüp daha sonra cesedinin taşındığı öğrenildi.

Müge Anlı’nın çözdüğü Melihat Tunçel cinayetinde flaş gelişme! Katil tutuklandı…

MÜNİRE TUNÇEL İNTİHAR ETTİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı 18 Kasım’da yayınlanan programda bir son dakika bilgisi vermişti. Boğazı kesik bir halde aynı evde yaşadığı kızı tarafından evinin bahçesinde bulunan Melihat Tunçel cinayetinin baş şüphelisi, geçtiğimiz hafta programa gelmeden önce sabaha karşı intihar girişiminde bulunduğu bilgisini paylaşmış durumunun iyi olduğunu söyleyen Anlı, cinayet şüphelisi Münire’nin tedavisi bitince programa katılacağı bilgisini paylaşmıştı.

Münire Tunçel’in intihar etmesinden sonraki tedavisi sırasında koronavirüs kaptığı ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Münire Tunçel, annesi Melihat Tunçel’i öldürdüğü için mi intihar etti? Otopsi raporunda Münire Tunçel bulguları…

10 Kasım tarihinde Afyonkarahisar’da kızı ile birlikte köyde yalnız yaşayan Melihat Tuncel evlerinin bahçesinde ölü olarak bulunmuştu. Melihat Tunçel’in kızı Münire Tunçel köylüler tarafından cinayetle suçlanmıştı.

18 Kasım Günü Müge Anlı’nın programına katılması beklenen Münire Tunçel otelde intihar girişiminde bulundu. Münire Tunçel’in yengesi Funda Tunçel’e ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından ‘görümcemi dün gece kaybettik’ yönünde bir paylaşım yapıldı.

Müge Anlı intihar olayının ardından yaptığı açıklamada Münire Tunçel’in durumunun iyi olduğunu ve tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden programa katılacağını söylemişti.

ORHAN ÇINAR TUTUKLANDI

Münire Tunçel ile sevgilisi Orhan Çınar’ın yasak ilişkileri ortaya çıkınca Melihat Tunçel’i planlayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Münire Tunçel koronavirüsten hayatını kaybederken, Orhan Çınar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Melihat Tunçel’in oğlu Niyazi Tunçel, Müge Anlı canlı yayınında cinayetteki yeni gelişmeyi değerlendirdi.

Kardeşinin intiharına bile üzülemediğini söyleyen Niyazi Tunçel, “kardeşim kendi cezasını kendi verdi” ifadelerini kullandı. İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir