Melek Şahinoğlu’nun ailesine tercih ettiği evli ve 4 çocuklu Pakistanlı Mustafa insan kaçakçısı çıktı!

featured

Fox TV’de yayınlanan Fulya Öztürk’ün sunduğu “Fulya ile Umudun Olsun” programına Şahinoğlu çifti 18 yaşındaki kızları Melek’i bulmak için geçtiğimiz günlerde katılmıştı.

Aile, İstanbul’da bir döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu Mustafa isimli kişinin yanında işe başladıktan sonra 17 Eylül günü evi terk ettiğini söyledi ve Mustafa’nın kızlarını kaçırdığını iddia etti.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Bu iddiaların ardından da Melek’in 4 çocuk babası ve 2 eşi olan Mustafa’yla birlikte olduğu ortaya çıktı. Kısa sürede bulunan Melek de ailesiyle yüzleşmek için canlı yayına katıldı. Yanında Mustafa da vardı.

Mustafa ile aşk yaşayan Melek, hayatından memnun olduğunu, Mustafa’dan vazgeçmeyeceğini ve eşinden de rıza aldığını söyleyerek stüdyodakileri şoke etti. İkisi de birbirlerine aşık olduklarını belirtti.

Fulya ile Umudun Olsun’da Melek Şahinoğlu depremi! Evli ve 4 çocuklu Mustafa’dan vazgeçmiyor…

Melek’in ifadeleri şöyleydi: ‘İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa’dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa’yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa’nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım’

İNSAN KAÇAKÇISI OLDUĞU İDDİASI

Fulya Öztürk’ün “Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?” sorusuna da “Evet kabul ediyorum” cevabını verdi.

Bugün de Pakistanlı Mustafa’nın Pakistan’da arandığı ve Türkiye’de de insan kaçakçılığı yaptığı iddia edildi.

https://www.youtube.com/watch?v=5j_pCvKgrJs

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir