Meksika maçında dehşet! Querétaro ve Atlas taraftarları arasındaki çıkan kavgada 17 kişi öldü

Cumartesi günü oynanan Queretaro ile Atlas arasındaki Liga MX maçı, şiddetli kavga sebebiyle ertelendi. Taraftarlar arasında çıkan kavgada ölen ve yaralananların olduğu duyuruldu.

featured

Meksika futbolunda unutulmayacak bir an yaşandı. Querétaro ve Atlas takımlarının karşılaştığı maçta bir anda taraftarlar arasında savaş çıktı. Taraftarlardan birkaçının silah kullandığı görüldü. İki takım arasında yaşanan arbededen dolayı yaralanan taraftarlar hastaneye kaldırılırken, maç ileri bir tarihe ertelendi.

MEKSİKA MAÇINDA KIYIM YAŞANDI

Querétaro ile Atlas takımları arasındaki maçın 60 dakikadan biraz fazlası oynanmıştı ki, taraftarlar arasında şiddetli bir kavga çıktı. Ardından iki takımın taraftarları kavganın şiddetinden korunmak için sahaya indiler. Her iki takımın oyuncuları da soyunma odalarına sığındı. Meydan savaşına neyin yol açtığı net olmamakla birlikte 22 kişinin yaralandığı ve 17 kişinin öldüğü yabancı kaynaklar tarafından iddia edildi.

Estadio Corregidora stadında oynanan maçta düzinelerce taraftarın kavgaya karıştığı ve şiddetli arbedenin ardından maçın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

İşte kavganın kaydedildiği anlar;

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir