Mehmet Dinçerler Hadise’ye sahte yüzük ve robot süpürge konularına açıklık getirdi

Ünlü şarkıcı Hadise ile 5 ay evli kaldıktan sonra olaylı bir şekilde boşanan Mehmet Dinçerler, suskunluğunu A Para'da bozdu.

featured

Ünlü şarkıcı Hadise’yle 5 aylık evliliği geçen eylül ayında sona eren Mehmet Dinçerler, şarkıcıya hediye ettiği 3 milyon lira değerindeki yüzüğün sahte olduğu iddiasına cevap verdi.

A Para’da yayınlanan “Yıldızlı Sohbetler”in ilk bölümünde Funda Karayel’in konuğu olan iş adamı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘İTİBAR SUİKASTİ VARDI’

“Yüzük sahte değil, böyle bir şey olabilir mi? İlişkiyi yıpratmak için yapılan şeylerdi. Konuşmaya tenezzül etmedim, çünkü ne söylesem zaten tersi yazılıyordu. Bir itibar suikastı vardı. Mutlu bir beraberlik varken yüzüğün değerinin konuşulması çok saçma.

‘ROBOT SÜPÜRGEYİ ALMADIM’

‘Boşandıktan sonra robot süpürge ve gümüş tepsiyi geri aldın mı’ sorusunu da yanıtlayan iş insanı, “Bende gördükçe gülüyorum komik insanlara eğlence çıktı. Hayatım boyunca ufak tefek şeylerin peşinde koşan biri olmadım. Maddiyat ve eşyaların peşinde koşan bir süreç yaşamadık.” diye konuştu.

‘ESKİDEN CAHİLDİM’

Dinçerler, geçmişte attığı, boşanma döneminde gündem olan tweet’leri için de özür diledi: “Cahilceydi. Çok küçük yaşta attığım saçma sapan şeylerdi. Herkesten özür dilerim.”

3 MİLYONLUK YÜZÜK

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra bu yüzüğün sahte olduğu ve değerinin 182 bin TL olduğu iddia edilmişti.

 

Benzer Haberler
Ekran Alıntısıaf
Mehmet Dinçerler’le samimi görüntüleri ortaya çıkan Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu: ‘Öpüşme değil…’
hadise-yuzuk-firlatma
Mehmet Dinçerler’e şok! Hadise o yüzüğü sahnede fırlattı…
hadise mehmet dinçerler
İşte Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davasının tüm detayları! Şaşırtan istek…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir