Mehmet Dinçerler’le samimi görüntüleri ortaya çıkan Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu: ‘Öpüşme değil…’

Kısa bir süre önce Hadiseden boşanan Mehmet Dinçerler ile samimi görüntüleri ortaya çıkan hatta çiftin ayrılmasının nedeni olarak gösterilen gösterilen Kerimcan Durmaz, hakkındaki iddiaları yalanladı. Hadise ve Mehmet Dinçerler ile arkadaş olduklarını belirten Durmaz, "O görüntü öpüşme görüntüsü falan değil. Herkesle samimi olduğum gibi Mehmet'le de öyleydim" dedi.

featured

Hadise’nin boşandığı Mehmet Dinçerler ile görüntüleri ortaya çıkan, hatta çiftin ayrılma sebepleri arasında gösterilen Kerimcan Durmaz, hakkındaki iddiaları yalanladı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler ile arkadaş olduklarını söyleyen Durmaz, “Mehmet benim çok eskiden tanıdığım bir arkadaşım. O benim doğum günü partim. O görüntü öpüşme görüntüsü falan değil. Herkesle samimi olduğum gibi Mehmet’le de öyleydim” dedi.

NE OLMUŞTU?

Hadise ile 5 aylık evliliğini bitirme kararı alan iş insanı Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz ile arabadaki görüntülerinin ardından bir görüntü daha magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Söz konusu görüntüde Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz’ın bir eğlence mekanında samimi şekilde eğlendiği anlar göze çarpıyor. Bir karede ise Mehmet Dinçer ile Kerimcan Durmaz’ın öpüştüğü iddia edilmişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı! Tek celsede sona erdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir