Masumlar Apartmanı’nda Naci ölecek mi? Naci’nin hastalığı nedir ?

featured

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, Naci karakteriyle konuşulmaya devam ediyor. Naci geçtiğimiz bölümlerde diziye dahil olduktan sonra izleyiciler tarafından çok beğenildi. Son bölümde Safiye’nin günlüğü okuduktan sonra Naci’nin yanına koştu ve iki aşık apartmanda karşılaştıktan sonra Naci’nin dengesini kaybetmesinden sonra Naci’nin ne zaman öleceği ve hastalığın ne olduğu merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı’nın son bölümü sosyal medyaya konu oldu. Naci’nin günlüğünü okuduktan sonra, Safiye nihayet harekete geçerek evden dışarı çıktı. Finalde Naci ve Safiyah’ın buluşmasını bekleyen seyirciler büyük hayal kırıklığına uğradılar. Naci günlüğünde “Bugün, Safiye, öleceğim. Artık bekleyecek vaktim yok. Sana geleceğim ve gücümü toplayacağım.” yazması severlerini korkuttu. Seyirci Naci ve Safiye’nin kaderini öğrenmek istiyor, birkaç yıl sonra ellerini birbirine geçti, 21. bölüm sabırsızlıkla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Naci’nin hastalığı nedir?

Sabırsızlıkla beklenen Masumlar Apartmanı, Naci karakteriyle konuşulmaya devam ediyor. Naci’nin diziden ayrılacağı düşünülürken hastalığının ne olduğu merak edildi. Naci’nin elleri uyuşmuş ve çoğu zaman fiziksel sorunlar yaşamaktadır. Hastalığı açıklanmayan karakterin, sadece ölümcül bir hastalığa tutulduğu bilinmektedir.

Masumlar Apartmanı Naci Beyin tümörü mü ?
Sabırsızlıkla beklenen Masumlar Apartmanı, Naci karakteriyle konuşulmaya devam ediyor. Naci’nin diziden ayrılacağı düşünülürken hastalığının ne olduğu merak edildi. Naci’nin elleri uyuşmuş ve çoğu zaman fiziksel sorunlar yaşamaktadır. Hastalığı açıklanmayan karakterin, sadece ölümcül bir hastalığa tutulduğu bilinmektedir.

Beyin Tümörü Nedir, Belirtileri Nelerdir?

Kafa kemiği içindeki beyin ve diğer hassas dokuları üzerinde bir kask görevi görür. Bu nedenle kafa kemiklerinin tam olarak birleştiği (2 yaş) zamanda genişlemeye uygun bir anatomik yapıya sahip değildir.

Beyin tümörleri bu hassas kafa içi yapılarının arasında alan kaplayan lezyonlar olarak görülür ve büyüklükleri arttıkça çevre dokulara bası yapmaya başlarlar. Beyin içindeki kütle yavaş büyür ve tümör sinsi gelişir. Belirtisiz bir dönemi takiben büyüyen kütle bası yaptığı yapıların özelliklerine göre belirtiler ortaya çıkmaya başlar.

Beyin tümörünün ilk belirtisi genellikle artmış kafa içi basıncına bağlı görülen şiddetli baş ağrılarıdır. Baş ağrıları ağrı kesicilere yanıtsızdır ve hastalık ilerledikçe şiddet artma eğilimindedir.

Beyin tümörlerinde en sık görülen belirtiler:

·    Baş ağrısı: Sabahları baş ağrısı uyanmak, eskiden baş ağrısı şikayeti olmayıp yeni başlamış şiddetli baş ağrısı (özellikle gece görülen tipte),
·    Başağrısına eşlik eden bulantı ve kusma,
·    Görme bozuklukları olan çift görme, bulanık görme veya şekillerin kayması gibi şikayetler ortaya çıkabilmektedir. Bu tarz şikayetlerde bir göz doktoruna başvurularak şikayetlerin göz veya beyin kaynaklı olduğu araştırılmalıdır.
·    Nöbetler, tüm vücudu etkileyebilir veya kol ve bacaklarda seğirme olarak adlandırdığımız kaslarda spazm veya kasılmalar olabilir.
·    Hareket ve denge sorunları özellikle tümörün olduğu bölgeye göre ayakta iken sorun yaratabilir.
·    Konuşma ve kişilikte değişikler, yine tümörün olduğu alana göre sorun yaratabilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir