Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

featured

Her bölümüyle nefes kesen dizi Masumlar Apartmanı’nda neler olacak merak konusu. Han ile İnci arasında gerilim sürerken Gülben’in ansızın değişimi ev halkını tedirgin etmiştir. Yeni bölümde Safiye’nin de yaşayacakları heyecanla bekleniyor. Ancak Masumlar Apartmanı yeni bölüm TRT1 yayın akışında görünmedi.

Kısa süre önce ekrana gelen 28. yeni bölüm fragmanında salı akşamı yayımlanacağı yer alıyordu. Ancak TRT1 30 Mart yayın akışında Masumlar Apartmanı yer almadı. İzleyenler Türkiye – Letonya maçı nedeniyle dizinin yeni bölümünün yayımlanıp yayımlanmayacağını sorguluyor.

TRT1 yayın akşına göre 20:00’de Türk Sineması “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” filmi yer alıyor. Ardından Türkiye – Letonya maçı 21:45’de gösterilecek. Dizinin yeni bölümünün bu hafta yayımlanmaması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı 27. bölümde neler yaşandı?

Safiye, tren garından döndükten sonra evde bambaşka bir Gülben’le karşılaşır. Gülben, yaşadıklarının yıkımıyla baş edebilmek için hiç umulmadık bir yöntem bulmuştur. Evdeki herkes bu “yeni” Gülben’i şaşkınlıkla izlerken, Han ve İnci arasındaki gerilim de artmaya devam eder. Gülben’in başına gelenlerden Esra ve Esat’ı sorumlu tutan Han, tüm köprüleri yakacak bir adım atar. Neriman ise Gamze’nin yaşadığı bir soruna çözüm bulmak isterken kendi başını belaya sokar. Müdürün Han’ı araması üzerine gelişen olaylar, Neriman’ı zor durumda bırakırken, Han ve Ege’yi karşı karşıya getirir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir