Masterchef’te gergin anlar! Mert ve Sergen birbirine girdi, diskalifiye olacaklar mı?

MasterChef All Star'ın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Mert ve Sergen'in kavgası programa damga vuracak. Tartıştığı Sergen'in "Dilara çıktıktan sonra senin arkasından yazdığını gördüm. Ben bunlardan çok rahatsız oluyorum artık" sözlerine sinirlenen Mert, kuliste "Benim özel hayatımı buraya taşıma" diyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki gerilim bir hayli tırmanırken tartışmanın nasıl son bulacağı ise merak konusu...

featured

TV8 ekranlarının favori programı MasterChef All Star yeni bölümüyle yine çok konuşulacak. Dün akşam yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşanmıştı. Mert ve Sergen’in takım seçmelerinde başlayan tartışması kuliste de artarak devam etti. Yeni bölüm fragmanında ise Sergen ve Mert’in kuliste birbirinin üzerine yürüdüğü görüldü.

MERT VE SERGEN ARASINDA GERGİN ANLAR

Son bölümdeki takım seçmelerinde jüri üyesi Somer Sivrioğlu’nun Mert’i neden almadığını sorması üzerine Sergen’in “Ben beş haftadır Mert’i aldırıyorum. Ama olmayınca olmuyor demek ki. Benlik bir durum değil, ekip olarak belirledik. Potaya gidince yine benim başım ağrıyacak” dedi. Mert ise “Kimseye yük olmak istemem, Sergen yük olacak filan dedi ya” deyince Sergen “Mert neyin yükünü, neyin acındırmasını yapıyorsun, yeter be kardeşim. Sen altı haftadan beri bir yemek yapamadın, kazandığım dediğin üç tabağın ikisini Tahsin’le ben yaptım sana el kaldırttık” diyerek tepki gösterdi.

“BENİ KONUŞTURMA ŞİMDİ”

Sergen daha sonra Mert’e Dilara ana kadroya seçildikten sonra sosyal medyadan yaptığı imalı paylaşımı hatırlattı. “Beni konuşturma şimdi ağır konuşacağım” diyen Sergen “Kız çıktı geçen gün ben paylaştığın yazıyı gördüm ben. Dilara çıktıktan sonra senin arkasından yazdığını gördüm. Neyse bu konuyu konuşmak istemiyorum. Ben bunlardan çok rahatsız oluyorum artık” ifadelerini kullandı.

Birbirinin üzerine yürüyen ikiliden Sergen’in “Burada kimse mağdur değil” demesinin üzerine Mert “Ben mağduru oynamıyorum bak. Beni sinirlendiren şey bu zaten. Sen yaptın yorumu. Ben bir şey yapmadım” diyerek tartışmayı uzatıyor. İki yarışmacı arasındaki gerilim nasıl son bulacağı ise bu akşam belli olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir