MasterChef yarışmacısı Avustralya’ya transfer oldu! Somer Şef’ten flaş hamle!

featured

Ekranların reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef Türkiye’de sona doğru yaklaşırlırken, jüri üyesi koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu’ndan sürpriz bir hamle geldi. Somer şef, yarışmada geçtiğimiz hafta elenen isim olan Ebru Has’ı Avustralya’ya transfer etti.

Somer Sivrioğlu’nun Sydney’deki restoranında çalışmaya başlayacak olan Ebru Has’ın programın ardından Somer şef ile birlikte Avustralya’ya gitmesi bekleniyor. Yarışmada son 7’ye kadar gelebilen Ebru, Eray’a karşı kaybetmiş ve yarışmaya veda etmişti.

MasterChef Ebru Has ne kadar kazanacak?

MasterChef yarışmasında gösterdiği başarılı performans ile adından sıkça söz ettiren Ebru, Avustralya’ya gittiği takdirde ciddi bir kazancın da sahibi olacak. Avustralya’da en düşük aşçı maaşı 3 bin 250 dolardan başlıyor. Somer Sivrioğlu’nun sahip olduğu özel restoranlarda çalışan aşçılar ise ortalama 6-7 bin Avustralya doları kazanıyor. 1 Avustralya doları bugünkü kur ile 5 lira 90 kuruş.

Somer şef paylaşınca ortaya çıktı

Somer Sivrioğlu bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ebru’yu etiketleyerek, “See ya in Sydney” (Sydney’de görüşürüz) yazdı. Bu mesaj, Somer Şef’in Ebru ile anlaştığı yönünde yorumlandı. İşte o mesaj:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir