MasterChef Türkiye maratonu başlıyor! İşte MasterChef Türkiye 2021 sezonu ana kadrosu…

featured

MasterChef Türkiye’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar 22 Ağustos akşamı kadroya seçilebilmek için hünerlerini gösterdi.

MasterChef 2021’de ana kadronun 16. isminin belirleneceği final oyunu nefesleri kesti. MasterChef 2021’in 22 Ağustos tarihli son bölümünde kadroya seçilen isimler kesinleşti.

MASTERCHEF’TE KİM ANA KADROYA GİRDİ?

MasterChef’te dün akşam ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu. MasterChef Türkiye’de final turunda seçilen yedek yarışmacılar, dün akşam ana kadroya girmek için mücadele etti.

Üç gruptan seçilen 15 yarışmacı arasındaki lezzet rekabeti nefes kesti. Yarışmacılardan ilk turda istenilen yemeği en iyi yapan 7 yarışmacı, yaratıcılık oyununda karşı karşıya geldi. Final turu ilk bölümünde yarışmacılardan istenilen yemek dalyan köfte oldu.

Bu yemek sonucu yaratıcılık oyununa geçen yarışmacılar; Yiğit, Araz, Merve, Pelin, Azize, Samet ve Sergen oldu. Yaratıcılık oyununda ana ürün olarak kavun verildi. Yaratıcılık oyununda kazanan ise şeflerin tadımı sonrası belli oldu.

Yedekler arasından seçilen 16. ve son Masterchef yarışmacısı Sergen olarak belirlendi.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

Fatma Polat

Milhan Erdem

Dilara Başaran

İbrahim Cingözler

Tunahan Ak

 

Şükrü Özsarı

Hamza Mercimek

Burcu Önal

Görkem Demiral

Hasan Biltekin

Tahsin Küçük

Eren Kaşıkçı

Mert Yılmaz

Safanur Bol

Emre Büber

Sergen Özen

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir