Masterchef kim elendi, kim gitti? 4 Eylül 2022 Pazar Ayaz, Onur, Metin elenen isim kim oldu?

Masterchef’e veda eden ikinci yarışmacı bu akşam belli oluyor. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna’nın jürisinde yer aldığı MasterChef’te yarışmaya bir kişi veda ediyor. Yarışmanın müdavimleri ''MasterChef kim elendi, kim gitti?'' sorgulamasını yapıyor. Peki, Masterchef'te kim elendi? İşte, 4 Eylül 2022 Pazar Masterchef Türkiye'ye yaşananlar!

featured

TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın ikinci eleme heyecanı yaşanıyor. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren 6 yarışmacıdan birisi bu akşam elendi. Eleme gecesinde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kıyasıya yarıştı. Bu akşam gerçekleşen eleme gecesinde ilk etapta şefler tarafından belirlenen ürünle en iyi tabağı hazırlayan 3 isim yarışmaya devam etti. Şeflerin kriterlerinden geçer not alamayan 3 isim ise elenmemek için yaratıcılık oyunu oynadı. Bu akşam Masterchef’te bir yarışmacı elenerek hayallerine veda ediyor. Peki, MasterChef kim elendi? İşte, 4 Eylül 2022 Masterchef Türkiye’de kim gitti sorusunun yanıtı!

Somer Sivrioğlu’nun sakalsız hali magazin gündemini salladı! Masterchef’in şefini görenler tanıyamıyor

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Masterchef’te eleme ilk iki etap şeklinde yapılıyor. İlk etapta yarışmacılar verilen ürünün odağında bir tabak hazırlıyorlar. Daha sonra son 3’e kalan isim yarışmaya devam etmek için şef tabağı hazırlıyorlar. Masterchef’te eleme için yarış bitti.

MasterChef yedek kadroda kimler var? 3 Eylül MasterChef’te ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Eleme potasında Fatma Nur, Onur, Metin, Burak, Görkem ve Ayaz yer alıyor.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Masterchef’ten elenen isim Onur oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir