Masterchef kaptanlığı kim kazandı, yeni takımlar nasıl oldu? 5 Eylül 2022 mavi takım kaptanı kim oldu?

MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Öncelikle mavi takım kaptanının belirleneceği yarışmada, mavi takımın kaptanı kırmızı takımın kaptanını belirleyecek ve takım kaptanları yeni takımlarını oluşturacak. Usta şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yarışmacılardan sokak lezzeti olan ıslak hamburger yapmasını istedi. Tezgah başına geçen yarışmacılar mavi takımın kaptanı olmak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. İşte 5 Eylül 2022 Masterchef'de yaşanan gelişmeler.

featured

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef‘te ana kadroya giren son isim Vural olurken yarışmaya veda ikinci isim Onur olmuştu. MasterChef’te bu akşam kaptanlık oyunu nefesleri kesecek. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları kendi takımlarını oluşturacak. Peki Masterchef kaptanlığı kim kazandı, yeni takımlar nasıl oldu? 5 Eylül 2022 Masterchef Türkiye mavi takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef’te oluşan takımlar ve kırmızı ve mavi takım kaptanları…

Masterchef Onur elendi! Onur Biçim nereli, kaç yaşında, sevgilisi var mı?

MASTERCHEF KAPTANLIĞI KİM KAZANDI?

Vural ve Kaan arasından bir isim en iyi sufleyi yaparak mavi takım kaptanı olmak için çaba sarf etti. İki yarışmacı arasında mavi takım kaptanlığı için mücadele yaşandı. Jüri üyeleri her iki yarışmacının da suflesini beğenmese de Kaan’ın suflesi geçer not aldı. Mavi takım kaptanı olarak seçilen Kaan kırmızı takım kaptanını Melih olarak belirledi.

Mavi Takım: Kaan Gamze Tayfun Kıvanç Çağatay Görkem Barış Demir Ayaz

Kırmızı Takım: Melih Metin Vural Yağız Büşra Serpilay Burak Kaya Dilan

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir