Masterchef Çağatay kimdir, nereli? Masterchef Çağatay Akgül kaç yaşında?

Ekranların sevilen programı Masterchef Türkiye'de ana kadroya giren 4. yarışmacı olan Masterchef Çağatay kimdir, nereli? Masterchef Çağatay Akgül kaç yaşında sorularının cevaplarını sizler için derledik.

featured

TV8 ekranlarının en çok sevilen ve en çok seyredilen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye’de heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Bu akşam eleme heyecanının yaşanacağı Masterchef Türkiye’de 3-0’lık galibiyetle dikkat çeken Mavi Takım’da yer alan Çağatay Akgül’ün kim olduğu da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Peki Masterchef Çağatay kimdir, nereli? Masterchef Çağatay Akgül kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Lezzetcom’da yer alan habere göre, bu hafta oynanan hiç bir oyunu kaybetmeyen ve eleme potasına yarışmacı göndermeyen Mavi Takım’da yer alan Çağatay Akgül çıkardığı tabaklarla da dikkat çekiyor.

En çok izlenen yarışma programları arasında yer alan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’de ana kadroya giren 4. yarışmacı olan Çağatay Akgül’ün kim olduğu ile ilgili araştırmalar da hız kazandı.

İkinci turda defalarca yarışan Çağatay Akgül, başarılı bir performans sergileyerek, ana kadroya girmeye hak kazanmıştı.

Peki Masterchef Çağatay kimdir, nereli? Masterchef Çağatay Akgül kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları…

MASTERCHEF ÇAĞATAY KİMDİR? ÇAĞATAY AKGÜL KAÇ YAŞINDA?

24 yaşında olan Çağatay Akgül Masterchef Türkiye’ye İstanbul’dan katılıyor. Geçtiğimiz yıl da yarışmaya katılan ve düellolarda kıl payı elenen Çağatay Akgül, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olmuş. İtalya’da staj yaptığını belirten Çağatay Akgül, toplamda 8 yıldır aşçılık yapıyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, mesleğe tatlı yaparak başladığı için, tatlı yapmayı da çok seviyor.

ÇAĞATAY AKGÜL MASTERCHEF TÜRKİYE’DE HANGİ YEMEKLERİ YAPTI?

Verilen bilgilere göre, ilk turda tatlı yaparak şeflerden 3 evet alan Çağatay Akgül, 2. turda Mert ve Berhan ile eşleşmişti. Yine verilen detaylara göre, yarışmacılardan karidesli pad thai hazırlamaları talep edildi. Hazırlanan tabaklar sonucunda rakiplerini geride bırakan isim, Çağatay oldu.
Ana kadro seçmelerinde de yarışmacılardan fried rice hazırlamaları talep edildi. En iyi tabağı çıkaran yarışmacılar, yeniden mutfağa girdi. Avokado kullanan ve yaratıcı tabaklar hazırlayan yarışmacılar arasında gecenin sonunda şeflerin en çok beğendiği ve ana kadroya seçtiği tabak, Çağatay Akgül’ün tabağı oldu.

MasterChef’te ikinci takım oyununu kim kazandı! 21 Eylül MasterChef’te kim elendi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir