MasterChef’te ikinci takım oyununu kim kazandı! 21 Eylül MasterChef’te kim elendi?

Masterchef Türkiye 2022 yarışmasında kırmızı ve mavi takımlar, haftanın üçüncü oyununda karşı karşıya geldi. MasterChef jürisi yarışmacılardan sofraların vazgeçilmez mezelerini istedi. Ardından kazanamayan takım, dokunulmazlık için mutfakta yerini aldı. 21 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu? İşte detaylar...

featured

MasterChef‘te takım oyunu heyecanı yaşanıyor. Haftanın ikinci takım mücadelesinde kırmızı ve mavi takım üyeleri, mezeler konseptinde yarıştı. İlk oyunun kazananı mavi takım olmuştu, ikinci oyunda da kazanan uzun süre sonra kırmızı takım oldu. Mavi takımın dokunulmazlık yarışında ise Mehmet Şef, bir yarışmacıya kaşık attı. Peki, MasterChef’te kim kazandı, kime kaşık atıldı?

MASTERCHEF’TE HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef’te ikinci takım mücadelesi gerçekleşti. MasterChef jürisi yarışmacılardan mezeler konseptinde 11 yemek istedi. Takımlar tabakları en başarılı şekilde çıkarmak için seferber oldu. Oyun sonunda yapılan tadımın ardından kazanan uzun süre sonra kırmızı takım. Günün menüsünde yer alan yemekler:

Levrek marin
Humus
Beyin salatası
Babagannuş
Fava
Çerkez tavuğu
Acılı ezme
Arnavut ciğeri
Kalamar tava
Karides güveç
Mücver

Mavi takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık için mutfakta performans sergiledi. Bu etapta yarışmacılar soğanla yaratıcı tabaklar yaptı. Henüz dokunulmazlığı alan isim belli olmadı.

18 Eylül Pazar MasterChef’ten kim gitti, kim elendi? MasterChef’ten elenen isim belli oldu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir