Masterchef All Star’da eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef yeni bölümde Esra ve Gamze kaptanlığında takımlar muhteşem bir düello gerçekleştirdi. Kaybeden takımdan ise iki isim gün sonunda eleme potasına dahil oldu. Peki, 1 Ağustos MasterChef All Star'da eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlığı kim aldı? İşte detaylar...

featured

TV8’in sevilen yarışması Masterchef heyecanlı bir bölümüyle daha ekranlara geldi. Takımlar haftanın ilk oyunu için mutfağa girdi. Düello olarak düzenlenen yarışta, yarışmacıların karşısına çıkan ülkemizin dört yanından dolma çeşitleri oldu. Kıran kırana rekabetin sonunda kaybeden takım bireysel dokunulmazlığa çıktıktan sonra iki takım arkadaşını da gitme adayı olarak belirledi.

MAVİ TAKIM KAZANDI

Esra kaptanlığında mavi takım, Gamze kaptanlığında da kırmızı takım mutfakta hünerlerini sergiledi. Yarışmacılar dolmalar konseptinde düelloya çıktı. Kaptanların yarışmacı – yemek eşlemesi ise şu şekilde oldu:

Mumbar dolması – 1 saat (Azize ile Gamze)

Kaburga dolması – 1 saat (Ayaz ile Suna)

Lahana dolması – 1 saat (Sefa ile Tahsin)

Şıhıl Mahşi –  50 dk (Alican – Batuhan)

Kavun dolması –  50 dk (Çağatay – Tolga)

Kalamar dolması – 50 dk (Sergen – Mert)

Şalgam dolması – 40 dk (Berker – Tanya)

Pirinçli elma dolması – 40 dk (Rıfat – Barış)

Kofik dolması – 40 dk (Esra – Eda)

Girit kabağı dolması – 40 dk (Dilara – Eray)

Öte yandan Tanya ile Berker’in hazırladığı şalgam dolmaları çiğ olduğundan iki ismin de tabakları değerlendirilmedi ve puan verilmedi. Süreleri bir bir biten yarışmacıların tabakları değerlendirildi. Bunun sonunda Dilara,Esra, Barış, Sergen, Çağatay, Batuhan, Tahsin, Ayaz, Azize kazandı. Mavi Takım 6-3’lük skorla mücadelenin galibi oldu.

TOLGA DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Gamze, Tolga ve Tahsin’in tabakları şefler tarafından beğenildi. Tahsin ile son ikiye kalan Tolga, günün dokunulmazlığını elde etti. İlk eleme adayını da seçti.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU

Akşamın ilk eleme adayı Tanya oldu. Oylama sonucuna göre de günün ikinci gitme adayı Mert seçildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir