Masterchef All Star’da ana kadroya giren 5. yarışmacı belli oldu!

MasterChef All Star'da ana kadroya giren 5. yarışmacı da belli oldu. Kendi grubundan kadroya giren son isim olan Rıfat, adını duyunca çığlık atarak "Rıfat dedikleri anda çıldırıyordum, sonunda oldu" dedi.

featured

Masterchef All Star’da ana kadro heyecanı sürüyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk şef Yılmaz Öztürk’ün jüri kadrosunda yer aldığı MasterChef All Star’da ana kadroya girecek 5. isim de belli oldu. Kalan yarışmacılar da bugün yayınlanacak bölümde yedek kadroya girebilmek için mücadele edecek.

Hakan, Mehmet, Bahri, Mustafa, Orhan, Rıfat, Faruk Batuhan ve Onur ilk turda şefleri isteği üzerine en iyi taş kadayıfı yapmak için mücadele etti. İlk turda en iyi taş kadayıfı yapan Hakan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Rıfat ikinci turda yaratıcılıklarını kullanarak kuzu beyni ve Garam Masala kullanarak yemek yapmaya çalıştı.

RIFAT 5. YARIŞMACI OLDU

Hakan gün sonunda en iyi tabağı çıkaran üçüncü isim oldu ve MasterChef’e yedeklerden devam etmeye hak kazandı. Mustafa ve Rıfat son 2’ye kaldı. Hazırladığı tabak şefler tarafından beğenilen Rıfat, MasterChef ana kadrosuna giren 5.yarışmacı oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir