MasterChef All Star’da 100.000 TL’lik büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşandı. Büyük ödül için yarışan yarışmacılar, fındık ile 5 çeşit tabak yaparak şeflere sundular. Kıyasıya geçen yarışın sonunda bir yarışmacı 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu. Yarışmayı kimin kazandığı, büyük ödülü hangi yarışmacının aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da 100.000 TL'lik büyük ödül kimin oldu? Kılıçlar çekildi!

featured

MasterChef All Star’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı merak edildi. MasterChef All Star’da büyük ödül 100.000 TL olarak açıklandı. İşte MasterChef All Star 25 Ağustos bölümünde yaşananlar ve büyük ödülün sahibi…

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef All Star’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Fındık verilen takımlardan, 5 çeşit yemek yapmaları istendi. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından başarılı olan takım ilk etabın kazananı kırmızı takım oldu.

İkinci etap ise ilk etabı kazanan kırmızı takım arasında oynandı. MasterChef All Star geleneği olarak kırmızı takımdan yaratıcılık tabağı yapmaları istendi. Gecenin en başarılı tabağını yapan Tanya, büyük ödülün sahibi oldu.

MASTERCHEF ALL STAR 100.000 TL ÖDÜL KİMİN OLDU?

MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülün kazananı belli oldu. Sergen ve Tahsin’in kaptanlığında yarışan kırmızı ve mavi takımdan başarılı olan kırmızı takım, ikinci etaba kalarak yaratıcılık oyunu oynadı.

Kazanan kırmızı takımdan en başarılı tabakları yapan Eda, Kıvanç ve Tanya arasından kazanan Tanya oldu. MasterChef Tanya Kilitkayalı Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın kararıyla 100.000 TL büyük ödülün sahibi oldu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir