MasterChef All Star eleme adayları kimler? Dokunulmazlık oyununu kimler kazandı?

MasterChef eleme adayları ile dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı salı akşamı netlik kazandı. Peki, MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef 18 Temmuz dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

featured

TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan MasterChef‘in son bölümünde yarışmacılar düelloda mücadele etti. 7 bölgeden 7 tatlı düellosunda yarışmacı eşleşmesinin yapıldığı bölümde mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Peki, MasterChef eleme potasına kimler gitti?

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu eleme potasına ise Ayaz’ı gönderdi.

Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada en fazla ismi çıkan yarışmacı Mert oldu. 2. haftada bir kez daha eleme potasına giren Mert artık neden eleme adayı seçildiğini anlamadığını söyleyerek takımına isyan etti. Böylece MasterChef’te bu hafta eleme adayları Ayaz ve Mert oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar düelloda eşleşti. Bu etapta yedi bölgeden 7 tatlı konsepti vardı. Gecenin hazırlanacak tatlıları ise cezerye, fırın sütlaç, kadayıf dolması, katmer, laz böreği, nevzide, şambali tatlısı oldu. Düello şeklinde oynanan bu etapta verilen süre sonrası şefler tabakları değerlendirdi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununu kazandı. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlığa gitti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir