Kuştepe’deki gecekondu cinayetinin ardından kıskançlık çıktı! Vahit Ateş ile katilin kız arkadaşı…

2'si kadın 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen şüpheli, Adapazarı’nda gözaltına alındı. Şüphelinin erkek olan kişiyi kız meselesinden, diğer iki kadını da tanık oldukları için öldürdüğü belirlendi.

featured

İstanbul’un Şişli ilçesinde 4 gün önce bir ihbar üzerine Kuştepe Mahallesi’nde bulunan gecekonduya giren polis ekipleri, av tüfeği ile vurularak öldürülmüş 2’si kadın 3 kişinin cesedi ile karşılaştı.

thumbnail
Kuştepe'de korkunç infaz
Şişli Kuştepe’deki gecekonduda ölü bulunan üç kişinin kimlikleri belli oldu! Kafaları ezilerek katledilmişler…

Yapılan incelemede 12 saat  önce öldürüldükleri tespit edilen cesetlerin Vahit Ateş (45), T.V.(17) ile Merve Özturan (27)’e ait olduğu belirlendi.

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda polis evden çıkan şüphelinin güvenlik kamera görüntülerine ulaştı.

Yapılan çalışmalar sonrasında olay gerçekleştirdikten sonra kaçan şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli Bülent P. Sakarya’da gözaltına alındı.

Şüpheli Bülent P. Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüphelinin olayda kullandığı silahı da olay yeri yakınlarında bir bahçeye attığı öğrenildi.

TANIK BIRAKMAMAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.’nin polislere Vahit Ateş’in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğunu bu nedenle onu defalarca uyardığını söylediği öne sürüldü.
Ancak bir süre sonra kız arkadaşı E.’nin halen Vahit Ateş‘in evine gittiğini öğrenmesi üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.
Bülent P.’nin evde bulunan 17 yaşındaki Tülay V. ile 27 yaşındaki Merve Özturan‘ı olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü anlattığı iddia edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir