Üniversitede oda basan ve kadın akademisyeni taciz eden Prof. Dr. Bülent Arı serbest bırakıldı

Kocaeli'de İstanbul üniversitesi siyaset bilimi bölümü Prof. Dr. Bülent Arı, eski doktara öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. kadın öğretim görevlisinin ifadesine göre üniversitedeki odasına girerek sözlü tacizde bulunan Bülent Arı kadının telefonuna el koyduktan sonra erkek arkadaşının hediyesi olan tabloyu parçalaması üzerine gözaltına alınan profesör serbest bırakıldı

featured

Kocaeli’deki olay, saat 12:00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde bulunan Eğitim Fakültesi’nde meydana geldi.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİN ODASINA GİRDİ

İddialara göre İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. Bülent Arı, eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K. adlı kadının odasına girdi.

“BENİM OLACAKSIN, SENİNLE EVLENECEĞİZ”

Profesör Bülent Arı, Ş.K.’nın telefonuna el koyarak “Benim olacaksın, seninle evleneceğiz” dedi. Akabinde profesör, Ş.K’nın erkek arkadaşının hediye ettiği tabloyu kırdı ve Ş.K’nın erkek arkadaşı odaya girdi.

İddiaya göre Bülent Arı, Ş.K’nın erkek arkadaşıyla tartıştı.

POLİS OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Üniversitedeki güvenlik görevlileri olay üzerine durumu polise ihbar etti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri Bülent Arı’yı gözaltına aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir